- Q-System

Världsledande företag väljer Q-System AB

Ett väldsledande företag inom konsumentprodukter har valt att lägga en order till oss på Q-System AB på ett stort bansystem för pallhantering till ett nytt fryslager i Finland.

Vi är mycket stolta och glada att vi fått förtroendet att leverera detta bansystem, säger Göran Svanberg som är VD för Q-System Sverige AB.


Pallar från produktionen skall via detta bansystem automatsikt transporteras ut i ett obemannat fryslager. Speditören som ombesörjer distubitionen får automatiskt information om hur mycket pall det finns och när det är dags att sända bilar för lastning.

Då utrustningen ska stå i frysmiljö (-22 grader) så ställer det stora krav på våra produkter och det blir en utmaning för våra montörer att jobba i denna miljö under installationen.

Vi fick nyligen också en order från ett annat världsledande företag med huvudsäte i Tyskland på en anläggning med rullbanor som ska placeras på en av deras Svenska fabriker.

Sammantaget så har vi en fantastiskt fin orderingång från både nya och befintliga kunder vilket är glädjande och vi håller just nu också på att lansera vårt helt nya unika AGV koncept som redan väckt stort intresse både i Sverige som globalt, så vi ser verkligen positivt på framtiden," avslutar Göran Svanberg.