Q-System satsar på utlandet med PallEvator pallmagasin - Q-System

Q-System satsar på utlandet med PallEvator pallmagasin

  • Stefan Stokvard framför den senaste leveransen av pallmagasin

  • Här är man igång med installation av två pallmagasin för plastpallar hos slutkund.

  • Personalen är samlade för utbildning i att använda pallmagasinen

Företag  som Styropack, Færch Plast, Post Nord och Biltema hjälper  till med  att putta  PallEvator pallmagasin fram på den danska marknaden. Alla 4 har blivit så nöjda  med pallmagasinens stabilitet och den snabba supporten från Q-System, om något har blivt fel. Därför har de gjort PallEvator till deras rekomenderade märke. Post Nord har enbart i Danmark 17 magasin stående i deras olika avdelningar runt om i landet, Biltema har en PallEvator stående i varje  butik, Styropack har precis köpt ytterligare ett magasin og Færch Plast har nu också fått installerat 6 pallmagasin i deras engelska fabrik.

"I dag säljer vi våra interna transport- och logistiklösningar i utlandet direkt till den enskilde kunden men även i samarbete med  integratörer, berättar Stefan Stokvad, som har ansvaret för försäljningen av PallEvator pallmagasin. Men vi ser också en möjlighet  till att udvidga vår försäljning till utlandet genom etablering av ett internationellt distributörsnät för våra pallmagasin, och det arbetet är vi i full gång med.

Våra elektriska stand-alone pallmagasin  kan enkelt  konverteras titl ett in-line magasin genom att montera in en rullbana i botten på magasinet, och därmed har man ju starten på ett rullbanesystem.  Då våra distributörer i utlandet normalt  också har andra produkter i sitt sortiment är det naturligt och en fördel för dem att också kunna erbjuda  våra rullbanor, både de lätta odrivna banorna och de drivna, så man "följer" kundens utveckling av sina interna transportsystem.   Vi ser därför pallmagasinen som en naturlig "dörr öppnare"  för vårat övriga produktprogram, avslutar Stefan Stokvad.

PallEvator pallmagasinprogram består av 10 olika stand-alone modeller och  in-line magasin i varierande utformningar för integrering i transportanläggningar. Alla modeller är plug-and-play och elektriska och därmed super flexibla och billiga i drift.

Q-System har över 50 års erfarenhet  med att producera  pallmagasin och har de sista åren lagt ner mängder  av tid och resurser på att vidareutveckla  och re-designa PallEvator stand-alone programmet, så det står sig riktigt starkt på marknaden.