Q-System Sverige AB har tecknat flermiljonorder - Q-System

Vi har tecknat flermiljonorder från Gyllensvaans Möbler

  • Den første af de 2 lifte er parat til forsendelse. Den er højere end lofthøjden, så den ligger ned

 

Detta är en order från Gyllensvaans Möbler, en stor underleverantör till IKEA, som valt att ge oss förtroendet att bygga ett mellanlager i tre våningar med hiss i båda ändarna för betjäning mellan två maskinlinjer. Utmaningen i denna order är att vi ska hantera stackar med material som är 3600x2500x1000mm och väger 6500kg/stack. Totalt kommer bansystemet ha plats för 14 stackar per våning vilket ger en totalvikt på 91 ton/våning.

Den här typen av order är en av våra stora styrkor då detta är en helt kundanpassad anläggning som vi inte kan lösa med våra standardtransportörer utan här konstruerar och bygger vi helt efter kundens behov. Då vi har all vår konstruktion och tillverkning i vår egna fabrik i Danmark så är vi mycket flexibla med att kunna erbjuda just kundanpassade system och lösningar säger Göran Svanberg som är VD för Q-System Sverige AB.

Vi märker också att mer och mer företag är intresserade av just denna typ av lösning att bygga bansystemen i etage för ofta har man ont om golvyta men gott om plats uppåt i sina lokaler fortsätter Göran.